06-81013844
06-81013844

Contact

Ik ben geïnteresseerd in jullie aanbod en neem nu contact op

Contact

Indien u interesse heeft in een nieuwe woning, renovatie, onderhoud of ander advies, neem dan contact op met Donburg BV. Wij zullen u dan snel en professioneel helpen.

image

Over Ons

DONBURG BV realiseert in eigen beheer vastgoed renovatie projecten. Naast renovatie heeft Donburg panden in eigen beheer en beheert Donburg panden voor beleggers. Voor vastgoedbeleggers is Donburg een interessante partij. Het aankopen of juist afstoten van een vastgoedportefeuille biedt kansen in deze turbulente vastgoedmarkt.

Wij hebben de afgelopen jaren diverse projecten ontwikkeld. Op basis van deze ervaring bieden wij nu ook mogelijkheden voor verbouwing/renovatie van uw eigen woning of nog aan te kopen woning. Vanzelfsprekend gaan wij hier zeer competitief te werk. Hierbij maken wij gebruik van vakkundige teams. In een gezamenlijk proces tussen Donburg en klant kunnen we hier een optimaal ontwerp realiseren waarbij onze ervaring met jaren 30 woningen, flexibiliteit en creativiteit tot bijzondere resultaten kunnen leiden. Daarnaast heeft donburg een reeds lange ervaring opgebouwd in beheer en onderhoud van woningen. Hierbij hebben wij diverse teams die uw huis snel kunnen onderhouden op allerlei gebied (verven, sauzen, stucen, CV reparatie schoonmaak, muren, electra, gas, water, dakgoten, vloeren,etc….)