06-81013844

Partners

Waarom partners voor jou en voor ons belangrijk zijn?

Donburg heeft een lange termijn visie waar goede betrouwbare partners essentieel zijn. De samenwerking met de partners vormt de sleutel van het succes voor de oplevering van onze projecten en dus ook mogelijk jouw huis. Voor jou blijven wij scherp naar de markt kijken omdat wij van onze klanten verwachten dat ze ook scherp zijn.

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar partners waar wij elkaar kunnen vinden en aanvullen.

Kwaliteit, vakmanschap en liefde voor mooie renovatieprojecten zijn drijfveren van ons bedrijf. Donburg BV heeft een breed netwerk waardoor wij ten alle tijden ondersteuning kunnen bieden op het gebied van vastgoed:


- Notarissen

- Constructeurs / Bouwkundigen / Architecten

- Financiële / Hypotheekadviseurs

- Makelaars / Taxateurs

- Aannemers

image

Over Ons

DONBURG BV realiseert in eigen beheer vastgoed renovatie projecten. Naast renovatie heeft Donburg panden in eigen beheer en beheert Donburg panden voor beleggers. Voor vastgoedbeleggers is Donburg een interessante partij. Het aankopen of juist afstoten van een vastgoedportefeuille biedt kansen in deze turbulente vastgoedmarkt.

Wij hebben de afgelopen jaren diverse projecten ontwikkeld. Op basis van deze ervaring bieden wij nu ook mogelijkheden voor verbouwing/renovatie van uw eigen woning of nog aan te kopen woning. Vanzelfsprekend gaan wij hier zeer competitief te werk. Hierbij maken wij gebruik van vakkundige teams. In een gezamenlijk proces tussen Donburg en klant kunnen we hier een optimaal ontwerp realiseren waarbij onze ervaring met jaren 30 woningen, flexibiliteit en creativiteit tot bijzondere resultaten kunnen leiden. Daarnaast heeft donburg een reeds lange ervaring opgebouwd in beheer en onderhoud van woningen. Hierbij hebben wij diverse teams die uw huis snel kunnen onderhouden op allerlei gebied (verven, sauzen, stucen, CV reparatie schoonmaak, muren, electra, gas, water, dakgoten, vloeren,etc….)